Praat mee!

Discussieer mee over dit onderwerp

Groningen 2030: denk je met ons mee?

De gemeente werkt aan een nieuwe omgevingsvisie voor Groningen: The Next City. Dit document wordt een belangrijke leidraad voor de toekomst. Met strategische keuzes voor de ontwikkeling van de gemeente.

We schrijven deze omgevingsvisie niet alleen. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Hoe zie jij de toekomst van Groningen? Op deze website houden we je op de hoogte van onze voortgang en we vragen je om te reageren op de stappen die we nemen.

Waar je nu meer over kunt lezen:

Op dinsdag 20 maart 2018 is de ontwerp-omgevingsvisie vastgesteld door burgemeester en wethouders. Dit is het laatste document op weg naar de definitieve omgevingsvisie. Op deze pagina kun je het downloaden en vind je een reactieformulier. We ontvangen jouw mening graag voor 27 april 2018.

Hoe neem je contact met ons op?

We gaan graag met je in gesprek over de toekomst van Groningen en de keuzes die we willen maken. Mail je reactie naar: hoeziejijstad@groningen.nl.

Wil je dat jouw bijdrage wordt gepubliceerd op de pagina Uitgelicht? Laat het ons weten, dan geven we jouw column, essay, foto, ontwerp of video een plekje.

Voordat je een reactie plaatst, vragen we je rekening te houden met onze huisregels en adviezen. Zo zorgen we er samen voor dat deze website een prettige plek blijft voor iedereen.

Tip: Houd ook onze agenda in de gaten!

X