Praat mee!

Discussieer mee over dit onderwerp

Groningen 2030: denk je met ons mee?

De gemeente werkt aan een nieuwe omgevingsvisie voor Groningen: The Next City. Dit document wordt een belangrijke leidraad voor de toekomst. Met strategische keuzes voor de ontwikkeling van de gemeente.

We schrijven deze omgevingsvisie niet alleen. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Hoe zie jij de toekomst van Groningen? Op deze website houden we je op de hoogte van onze voortgang en we vragen je om te reageren op de stappen die we nemen.

Waar je nu meer over kunt lezen:
Welke opgaven voor de toekomst van Groningen zien we als prioriteit? Deze vraag stond centraal in het Startdocument (2016). Hier vind je een samenvatting en kun je het Startdocument downloaden.

Als antwoord op de opgaven uit het Startdocument beschrijven wij in The Next City: Strategische Koers de richting die wij op willen met de omgevingsvisie. Hier vertellen we je meer over de inhoud van dit document en kun je het downloaden.

Hoe neem je contact met ons op?

We gaan graag met je in gesprek over de toekomst van Groningen en de keuzes die we willen maken. Mail je reactie naar: hoeziejijstad@groningen.nl.

Wil je dat jouw bijdrage wordt gepubliceerd op de pagina Uitgelicht? Laat het ons weten, dan geven we jouw column, essay, foto, ontwerp of video een plekje.

Voordat je een reactie plaatst, vragen we je rekening te houden met onze huisregels en adviezen. Zo zorgen we er samen voor dat deze website een prettige plek blijft voor iedereen.

Bijeenkomsten en activiteiten

In het kader van de nieuwe omgevingsvisie voor Groningen worden ook diverse bijeenkomsten georganiseerd. Houd daarvoor de agenda in de gaten!

X